Helpdesk

Remote Helpdesk 

Hulp /Diagnose op afstand
Remote Support-services vanaf slechts € 15,--

Remote Support is een van de meest gevraagde pc-gerelateerde services van onze klanten in Diemen en omstreken. Dit vanwege het gemak en snelheid bij het oplossen van Uw computerproblemen.

Soms is er een computerprobleem dat meteen moet worden opgelost, maar u heeft misschien niet de tijd om alle kabels los te koppelen van uw computer en naar een computerreparatiebedrijf bij u in de buurt te brengen. Voor uw gemak bieden we externe ondersteuningsdiensten tegen prijzen die u niet krijgt bij andere bedrijven in Nederland.

Remote Support Service wanneer uw pc-reparatiewerkplaats kilometers ver weg is
Wanneer uw dichtstbijzijnde PC-reparatiewerkplaats kilometers weg is! Wanneer u uw computer niet kunt repareren, is 'Remote Support' een geweldige oplossing. Onze gecertificeerde technicus kan de meest voorkomende problemen oplossen, zonder dat u uw huis of kantoor hoeft te verlaten.

Ondersteuning op afstand
Het gebruik van onze Remote Support is eenvoudig , betaalbaar en vereist alleen een internetverbinding! Als u een computerprobleem heeft en toegang tot internet vanaf uw computer, kan een specialist u binnen enkele minuten helpen bij het oplossen van uw computerproblemen. Bel ons vandaag nog op 0612223338 om uw Remote Support-sessie te starten!

De eenvoudige stappen voor een betaalbare Remote Support-service
Wanneer U contact met ons opneemt, zal een van onze Remote Support-technici u vragen om hieronder op de knop te klikken voor uw juiste besturingssysteem (Windows- of Mac-besturingssysteem)

Bel ons vandaag nog op 0612223338 om uw Remote Support-sessie te starten!

Hoe U TeamViewer Quick Support moet gebruiken in 5 simpele stappen

  1. Sla TeamViewer Quick Support op uw bureaublad op.
  2. Dubbelklik op het pictogram dat U heeft gedownload.
  3. Kies 'Uitvoeren' wanneer gevraagd.
  4. Geef Uw technicus het ID dat in het venster wordt getoond.
  5. Geef Uw technicus het wachtwoord wanneer daarom gevraagd wordt.

Kosten remote support
PC Diemen biedt "Remote Computer Support" -diensten voor uw desktop- of laptopcomputer tegen zeer betaalbare prijzen. Waar u ook bent en zolang u toegang tot internet heeft, kunnen we op afstand verbinding maken met uw PC, aan problemen werken en deze oplossen.

Via onze externe computer ondersteuningsservice kunnen de meeste van uw computerproblemen, zoals infectie met virussen of spyware, gegevensoverdracht, e-mailinstellingen, om er maar een paar te noemen, opgelost worden,

Omdat we pc-ondersteuning op afstand zullen uitvoeren, zullen de kosten per reparatie lager zijn dan wanneer u contact zou opnemen met een computerreparatie-technicus die naar uw woonplaats of bedrijfslocatie moet komen.

Onze 'Remote Computer Support'-prijzen zijn lager dan bij welk ander computerherstelbedrijf dan ook in Diemen en omgeving, of waar dan ook.

Onze prijzen voor externe computerondersteuning zijn laag omdat we onze overhead tot een minimum beperken en aan u, "de klant", ten goede laten komen. Heeft u onmiddellijk ondersteuning op afstand nodig en tegen een betaalbare prijs?  Neem contact met ons op!!

Nogmaals, ongeacht waar u zich bevindt, wij kunnen u helpen met uw pc-problemen via onze goedkope externe ondersteuningsdienst terwijl U mee kan kijken, hoe onze technicus uw computerproblemen op afstand oplost.

Bel ons vandaag nog op 0612223338 voor uw volgende computerreparatie en laat ons op afstand, uw desktop of laptop repareren voor een fractie van de kosten.